Táborové balíčky na léto 2024

29. 4. 2024 -  Jak na výuku

Spousta přihlášených táborníků, krásné místo blízko přírody a vedoucí plní elánu a nadšení do letní sezóny…

Jsou právě teď přípravy na tábor a dokončování programu vaším hlavním bodem jarních dní? Vymýšlíte zábavu na letošní rok a držíte palce, aby vyšlo krásné počasí?

Připravili jsme pro vás dva táborové balíčky plné skvělých her, které táborníci ocení za slunečných, ale i deštivých dní.

Součástí balíčků je velké množství odměn a táborových diplomů ZDARMA!






Balíček novinek na tábory 2024 (58974) – cena pro členy programu 3599,-

Když počasí dovolí, uspořádejte sportovní turnaje s našimi venkovními hrami! Těšit se můžete třeba na házení míčky, kroužky nebo frisbee. V balíčku je také spousta karetních her na postřeh, logiku a strategii. Kostková hra nesmí chybět – tentokrát na téma zvířátka. Kromě nové únikovky a vtipných komunikačních karet najdete v balíčku i veselou hru na kreslení a mnoho dalších!






Balíček oblíbených her na tábory 2024 (58972) - cena pro členy programu 4999,-

A máme tu léty prověřenou klasiku, která táborníkům zajišťuje hravé a nezapomenutelné letní zážitky. Ať si klidně prší, protože tyto oblíbené hry lze hrát kdykoliv! Radost udělají top deskovky včetně Karaku a hry Párty, Catanu a Ubonga. Nezapomněli jsme ani na Bang! a oblíbené Sirkolamy. Ale tím seznam zdaleka nekončí…






Táborové diplomy ke stažení zdarma! Stáhněte si diplomy s originálním táborovým obrázkem, které dětem připomenou bezva atmosféru a jejich úspěchy v táborových hrách.



Nabídka platí do 30. 7. 2024 a balíčky za akční ceny mohou pořídit pouze registrovaní členové programu Škola s hrou.


Líbí se vám naše produkty? Můžete je získat i vy, stačí se zaregistrovat do programu Škola s hrou.

Více o registraci